søndag 20. februar 2011

Tei-System

Å leve med ME og konstante smerter i kroppen, er ikke alltid lett. Noen dager er superbra, man føler seg i bra form. Etter noen år med dette kommer formen seg litt og litt, jeg kan gå tur, jeg har begynt med litt trening igjen.
Men så er det disse dagene man helst vil hoppe over, da smertene tar over, og man ikke liker kroppen sin....

Da er det godt å ha noen som kan hjelpe........Har du hørt om TEI-system?

Det var Monica ( www.reneespilates.com ) som introduserte dette for meg, og ba meg komme å prøve...
Hun kjørte et smertelindringsprogram på meg, og for en virkning....! Jeg kunne kjenne at smertene slapp taket underveis i behandlingen....for en følelse....:-)


 Det som gjør TEI System så forskjellig fra andre muskelstimulatorer på markedet er at den har en kombinasjon av muskelstimulering og infrarød varme. Fordelen med infrarøde varme er at den kan trenge opptil 3,5 cm inn i vevet. Når infrarød stråling kommer i kontakt med kroppen, blir energien omdannet til varme i kroppens øvre lag. Ulikt alle andre varmekilder, gir infrarød stråling en tørr varme og innebærer ikke direkte kontakt med huden. Denne varmen sprer seg ved hjelp av konduksjon til nærliggende deler av kroppen og transporteres gjennom blodomløpet til resten av kroppen. Denne varmen har en rekke virkninger, blant annet øker stoffskiftet. Det er rapportert økninger opptil 13 % for hver grad C° økning opptil 45 C. Resultatene blir dermed bedre og kommer hurtigere. TEI System er også enkel og tidsbesparende i bruk.

Apparatet kan brukes med forskjellige programmer for ønsket virkning:

 Strammer kroppen og huden
 Reduserer vekt og fedme - slanking
 Motvirker appelsinhud
 Fjerner avfallstoffer og væskeansamlinger (ødem)

Lindrer stress og muskelsmerter
Muskelverk har mange ulike årsaker. Det kan også være verk i form av gikt og fibromyalgi. Infrarød varme har en smertelindrende, anti-spastisk og antibakteriell virkning (som feber). TEI System har ulike smertelindrende programmer som reduserer stress, gir velvære, lindrer smerter og gir økt energi. Effekten blir det sammen som ved massasje. Avslappende effekt på nerveendingene gjør behandlingen mer behaglig enn ved elektrostimulering uten varme.

Har du lyst til å prøve dette?
Monica Renee Larsen holder til i Teatergt 19, midt i Bergen Sentrum

Se siden hennes :
www.reneespilates.com 
Eller ta kontakt på:
reneespilates@yahoo.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar