tirsdag 10. april 2012

Laksefiske i JEMEN

I dag har vi vært på kino og sett en herlig film; litt annerledes en de vanlige fartsfyllte filmene de vanligvis viser.
Den kan anbefales på det varmeste :-)


Anmeldelsen sier:
Varm, britisk film fyllt med humor, drama og romantikk om rikingen som vil anlegge lakseelv i Jemen. I rollene møter vi Ewan McGregor, Emily Blunt og Kristin Scott Thomas.


Britiske Alfred Jones (McGregor) er fiskeriekspert. Han lever et liv innestengt i sin egen frustrasjon, hjemme ignoreres han av en karrierefokuserte kone, på jobben styrer en slavedrivende sjef.
Alfreds liv tar en ny vending når en pengesterk, fluefiskefantast av en oljesjeik kontakter de britiske ekspertene for å få hjelp til å virkeliggjøre sin drøm: å sette ut laks i Jemens tidvis uttørkede elveleier.  
Den britiske regjeringen har akutt behov for en nytt og positivt bilde på sitt engasjement i Midtøsten. Statsministerens talskvinne Patricia Maxwell (Scott Thomas) tenner raskt på idéen om laskefiske, og hyrer inn Alfred som ansvarlig for prosjektet. Alfred selv lar seg overtale av den karismatiske sjeiken - enda mer opptatt blir han av sjeikens kvinnelige representant Harriet (Blunt).
Han bestemmer seg for å begrave sin inngrodde skepsis til alt nytt og tar sjeikens utfordring, et valg som skal komme til å forandre hele hans tilværelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar