lørdag 9. april 2011

PrahaDa har vi bestemt oss for å dra tilbake til Praha; denne vakre byen med de fantastiske bygningene!
I juni drar vi tilbake sammen med et vennepar, nøyaktig to år siden sist....

Sist vi var i Praha bodde vi på Hotel Møevenpick ( der de hadde den mest fantastiske frokostoppdekning du kan tenke deg...), og siden vi var så fornøyd der, har vi valgt dette i år også.
Da blir vi også nærmeste nabo til Mozarts gamle hjem.......
Der er så mye vakkert å se på; gå å rusle lange elven...sette seg på en utekafe og drikke kaffe eller ta et glass vin.....se på alle menneskene som vandrer forbi.....Du kan gå på kjente steder og ta inn atmosfæren.....eller plassere din mann på pub og ta en liten shoppingrunde....:-)

Karlsbroen - den må du ha med deg! 


Her kan du se på utsikten, betrakte alle statuene, kjøpe souvenirer eller bli tegnet......men her er det tett med mennesker, så pass på vesken din!


Utsnitt fra en av statuene på broen............


Du må selvfølgelig ta den lange turen opp til slottet også - her finner du den mest fantastiske utsikten over byen !Det er en lang og bratt tur opp til slottet, men absolutt verdt å ta med seg........du kan jo stoppe på Starbucks underveis, og ta deg en frappucino....der finner du garantert meg!
Langs elvebredden kan du gå hele veien under Karlsbroen, og her finner du et kobbel av de største svanene jeg har sett......og ganske tamme. Men vær forsiktig om du mater dem fra hånden, de blir ganske ivrige....:-)Gleder meg allerede...! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar